Gran participació, bon treball i 3 medalles al Campionat infantil i juvenil de formes de Sib Pal Ki

Estem molt cofois del gran treball que els infantils i juvenils del Centre Equilibri van mostrar el passat cap de setmana a Matadepera al campionat de formes de Kung fu.Esforç, perseverança, actitud, esperit de superació, respecte, …que cada dia donen a l’entrenament i que es va reflexar durant el campionat.

Volem felicitar-vos a tots, des dels més petits, que van explorant poc a poc el treball, fins als pares, que els recolzeu dia a dia i els oferiu aquesta llibertat de treballar i explorar a través del Kung Fu. Evidentment també felicitem als medallistes Sergi Amoròs, Marc Ritort i Álvaro Perea pels seus dos primers llocs i un tercer lloc respectivament en les seves categories.

Les medalles són un petit reflex de l’actitud i del treball, tanmateixx valorem tot l’event com una festa a celebrar per la bona feina i l’amor que posem tots, cadascú des de la seva humil part.

Volem donar les gràcies també als pares per acompanyar-nos en aquesta aventura, al Marc Verge per organització aquesta trobada i fer conèixer els diferents clubs de Kung fu, al Manel Lojo per la seva participació com a jutge de la competició, a en Guillem Burnat pel seu recolzament a la família del Centre i a la Laia Ramiro per les seves fotos. A tots i a totes una forta abraçada. Bon treball! SUGO!

familia sibpalki